Новинки серед філерів – лінійка Aileene: переваги, склад, показання до застосування: — TOTIS Pharma

Новинки серед філерів – лінійка Aileene: переваги, склад, показання до застосування

Філери на основі гіалуронової кислоти - це препарати для проведення процедур контурної пластики. Їх вводять у різні зони обличчя, а іноді навіть і тіла, для корекції форми, виправлення асиметрії та заповнення дефіциту об'єму.

Косметологія розвивається досить динамічно, на б'юті-ринок регулярно виходять нові продукти. Категорія ринку препаратів для контурної пластики теж не виняток, асортимент філерів з кожним роком збільшується в геометричній прогресії. Така конкуренція диктує виробникам жорсткі умови, які передбачають, що за якістю новий продукт має бути набагато вищим за своїх конкурентів. Таким новим конкурентоспроможним представником є філери лінійки Aileene, виготовлені за стандартом cGMP за інноваційною технологією R-square. Вони гарантують косметологу і пацієнту безболісну і безпечну процедуру, природний результат після корекції і пролонговану дію.

R-square технологія дає змогу об'єднати 2 фракції й укласти їх під оболонку з повністю зшитої, гідратованої гіалуронової кислоти. Це новий метод рівномірного змішування двох складів з високою в'язкістю шляхом змішування в'язкої та еластичної фракції методом перевороту і обертання.

Аilene містить властивості як монофазної фракції (легкість і м'якість ін'єкції, висока чутливість до гіалуронідази, добре приймає задану форму), так і біфазної (щільніший, виражений ліфтинговий ефект, компактніше розташування в тканинах, висока стабільність).

Препарати призначені виключно для представників beauty-сфери, досвідчених лікарів-косметологів, які добре знайомі з анатомічними особливостями будови обличчя.

Філери Aileene

Це препарати з гелеподібною консистенцією, які призначені для введення у середню і глибоку дерми супрапериостально. Вони чітко тримають форму, не розтікаються у тканинах, і на 100% сумісні з організмом людини. Особливість філерів Aileene – це чутливість до гіалуронідази, і в разі потреби (небажаного результату корекції, чи міграції), вони легко піддаються деформації.

Показання до застосування:

  • глибокі зморшки і складки;
  • зони з дефіцитом об’ємів: вилиці, носогубна складка, підборіддя.
  • рубці та шрами (ін’єкції гелю згладжують недосконалості шкіри, роблять їх менш помітними);
  • аугментація губ (зміна розміру та форми губ).

Переваги технології R-square

Філери, що виготовлені за інноваційною технологією R-square, відрізняються від аналогів зручністю застосування під час роботи, пластичністю, тиксотропністю (молекули філера мають сферичну форму). Завдяки останній властивості, під час підвищення тиску в шприці, часточки гіалуронової кислоти зменшуються в об’ємі, а всередині тканин – знову відновлюють свій початковий об’єм.

Гіалуронова кислота, застосована у філерах, має мультишарово-фазний склад. Це означає, що розвиток запалення та алергічних реакцій мінімізовано, а філер комфортний у використанні, завдяки своїй пластичності, і гарантує довготривалий результат.

Філер Aileene 17 + Lido із вмістом лідокаїну – це філер-біоревіталізант, який призначений для поліпшення якості шкіри, зволоження та надання їй еластичності. Препарат вводиться на необхідну глибину глибокої дерми, і відрізняється:

  • у 2-чі більшою в’язкістю і пружністю, порівняно з іншими філерами;
  • високим ступенем очистки;
  • зниженою силою екструзії;
  • миттєвим естетичним результатом (відразу після процедури);
  • наявністю тонкостінних голок із лазерною заточкою – TSK laboratory у комплекті;
  • високим рівнем чутливості до гіалуронідази.

Після ін’єкції мультишарово-фазного гелю, на правильну глибину, не утворюються набряки, та інші побічні ефекти. Філер підходить для зрілої і молодої шкіри всіх типів. Aileene 17 підійде для опрацювання обличчя із дрібнозморшкуватим типом старіння. 

Склад і характеристики філера Aileene 24 ++ Lido

Філер Aileene 24 ++ Lido містить гіалуронову кислоту – 20мг/мл, лідокаїн і буферний фосфатний розчин. Препарат підходить для корекції форми та розміру губ, глибоких, поверхневих, глабелярних і носогубних зморщок, для корекції форми та об’єму скроневих зон, шрамів і рубців на обличчі/тілі. Філер вводиться у середню і глибоку дермb молодої/зрілої шкіри будь-якого типу. Продукт не утворює набряків, і відповідає критеріям міжнародних стандартів якості. 

Склад і характеристики філера Aileene 31 +++ Lido

Склад філера Aileene 31 +++ Lido:

  • зшита гіалуронова кислота (20 мг/мл);
  • лідокаїну гідрохлорид (3 мг/мл);
  • буферний фосфатний розчин (9 мг/мл).

Мутишарово-фазний гель вводиться підшкірно супрапериостально, відрізняється легкістю реформації, довготривалим ефектом. Препарат використовується для корекції контурів обличчя, зон, що потребують компенсації втрачених об’ємів (підборіддя, скроні, вилиці). Філер призначений для молодої та зрілої шкіри будь-якого типу. Також, препарат підходить для пацієнтів, що схильні до утворення набряків, з деформаційно-набряклим типом старіння.

Показання і протипоказання до застосування філерів Aileene 

Мультишарово-фазні філери застосовуються для заповнення глибоких складок, корекції форми та об’єму вилиць, підборіддя, кутів нижньої щелепи, для мінімізації проявів шрамів і рубців.

Протипоказання:

  • вагітність;
  • період лактації;
  • вік пацієнта до 18 років;
  • запалення та інфекції будь-якого генезу;
  • схильність до утворення гіпертрофічних і келоїдних рубців;
  • порушення пігментації шкіри;
  • аутоімунні захворювання;
  • гіперчутливість до компонентів препарату.

Перед проведенням процедури необхідна консультація з лікарем!

Aileene Vol #2 1 мл.*2 шт.
Aileene Vol #2

Новинка

Aileene Vol #2

Aileene

Філер на основі зшитої гіалуронової кислоти ++

Ціна косметолога

1 мл.*2 шт.

Aileene Vol #1 1 мл.*2 шт.
Aileene Vol #1

Новинка

Aileene Vol #1

Aileene

Філер на основі зшитої гіалуронової кислоти +

Ціна косметолога

1 мл.*2 шт.

Aileene Vol #3 1 мл.*2 шт.
Aileene Vol #3

Новинка

Aileene Vol #3

Aileene

Філер на основі зшитої гіалуронової кислоти +++

Ціна косметолога

1 мл.*2 шт.

Aileene 17 + Lido 1 мл.*2 шт.
Aileene 17+Lido 1ml*2

Aileene 17 + Lido

Aileene

Філер на основі зшитої гіалуронової кислоти +

Ціна косметолога

1 мл.*2 шт.